Přeskočit na hlavní obsah

Očkování proti tuberkulóze

Před pár lety bylo zrušeno očkování proti tuberkulóze. Proč? Proslýchá se, že se objevovalo stále více zdravotních problémů po tomto očkování. Byl to jeden z hlavních důvodů jeho zrušení?

Hlavním důvodem byl mnohem vyšší výskyt závažných komplikací, především hnisání chráničky i přilehlých uzlin, mnoho kojenců muselo podstoupit chirurgické zákroky a užívat antituberkulózní léky. Ročně také několik dětí po tomto očkování zemřelo, protože trpěly závažnou poruchou imunity, která nemohla být v době očkování diagnostikována.

Přestalo se očkovat proto, aby byl chráněn očkovaný. Žádné očkování totiž nezabrání infekci ani přenášení mikroba. Kromě toho, tuberkulóza se nešíří epidemicky, i v neočkované populaci epidemie vzniknout nemohou. Bylo zjištěno, že aby se někdo nakazil TBC, musel by strávit nejméně 2 měsíce v těsné přítomnosti (např. ve vězeňské cele) s nemocným.

Očkování proti TBC prostě nefunguje, to je známo již od velké studie WHO v Indii koncem 70. let. Proč se od té doby stále očkovalo, je otázka spíš na byznys plány farmaceutických firem.

A co tedy dělat, pokud bude u mě zjištěna tuberkuloza? Už jsem ji v minulosti řešila. Klientka se po antibiotikách vůbec neuzdravovala a tak se na mě obrátila. Procházela otevřenou tuberkulozou a její plíce na rentgenu odhalili dost poškozenoé tkáně. Kombinovali jsme ve vyšších dávkách Euniké Pink Grape (na bakterie), Euniké Green (kvůli regeneraci tkání a aktivaci NK buněk, které pracují pro imunitu)  a Invita Skin Beauty (jako stavební materiál plný kolagenu pro stavbu tkání aregeneraci plic). Za měsíc se poškozená místa začala zmenšovat a do dvou měsíců bylo "opraveno" a bakterie zpacifikovány. Předtím klientku řešilo lékařství půl roku antibiotiky!








Nebezpečné potraviny a doplňky

Nežádoucí účinky léčiv